lochun 發表於 17-11-2013 03:53

陰牌商的招數及故事分享

陰牌商通常會問你好多問題, 查家宅咁,之後就好似按你需要推介陰牌.(你一定係果一刻唔掂先會去請陰牌)

一般既情況下,會叫你請一塊唔係好貴既. 留你電話, 話有乜唔識可以打比佢問.

你會有兩個結果:
1. 戴左後順左好多, 佢就會叫你請D 勁D既, 不停升級, 升到你開始唔順了(人有三衰六旺), 就會去番結果二

2. 戴左後唔順, 佢就會話你供得唔岩, 可能係你開始控制唔到個靈, 佢會叫你請個勁D 既睇住佢. 之後唔得, 再勁D, 再勁D

最後你得一個結果!!!
就係你完全搞唔掂你請番來D陰野!!!!!

呢個時侯, 你又有兩個結果:

1. 比佢"湯"多你一獲, 同你做場法事.
最後都係搞唔掂, 要去正廟搵龍婆幫手(即係結果2)

2. 你醒了, 醒目了! 自己去正廟搵龍婆幫手

大家可以見到, 你如果請陰牌, 你無論係戴得順或唔順, 你都係比人"湯"撚緊! 仲有, 我見過好多CASES 都係最後累埋家人. 錢事小, 家庭為大!

希望大家小心!!

故事會明天分享

YaukinIssac@FB 發表於 17-11-2013 04:04

最狗係叫你請陰果d話你要得到某d野就要付出要代價嫁啦。。。。。。。。

Amber 發表於 17-11-2013 06:25

{:1_213:}{:1_213:}

ChrisChow@FB 發表於 17-11-2013 06:58

到最後都係搵番正廟師傅,

一開的始又何必去搵陰牌呢{:6_300:}

大自然 發表於 17-11-2013 08:25

{:6_327:}{:6_327:}

阿森 發表於 17-11-2013 08:55

{:1_212:}謝謝分享

kkk 發表於 17-11-2013 10:30

無錯·請陰後果會影響好大的{:1_206:}

阿樹TEI 發表於 17-11-2013 11:54

1....請牌要夾八字....唔可以亂帶....會有反效果
2....呢條繩唔岩你 即刻同我除左去 如果唔係會好黑仔....
3....你可以同你帶緊個個牌(原本已經3千6) 加2000換一個升級版

以上我聽過....某間係十三妹地頭既牌店講

kkk 發表於 17-11-2013 12:06

阿樹TEI 發表於 17-11-2013 11:54
1....請牌要夾八字....唔可以亂帶....會有反效果
2....呢條繩唔岩你 即刻同我除左去 如果唔係會好黑仔....
...

。。。。。為咗錢。真係乜都做得出

阿樹TEI 發表於 17-11-2013 12:08

kkk 發表於 17-11-2013 12:06
。。。。。為咗錢。真係乜都做得出

之後有D新手定打手....周圍咁樣教D新手...無幫你計八字請返黎個牌好多都唔岩帶
頁: [1] 2
查看完整版本: 陰牌商的招數及故事分享