c8kin 發表於 20-3-2015 18:23

韋拿 發表於 20-3-2015 17:00
我聽有位師兄建議做美少女戰士加獅身人面像和合in cool,簡直意想不到

正宗"美女與野獸"

亞特蘭提斯 發表於 20-3-2015 19:52

韋拿 發表於 20-3-2015 15:30
師兄講得冇錯,陰牌禍害多,唔係個個識!你寧願請啲希臘愛神邱比特法相愛神伽摩抱羅蒂這些非常另類既飾物 ...
人地供個d陰牌就係陰牌 自己供個d陰牌就係正牌 面一套 底一套 搞埋什麼魔法巫術 仲好意思話自己正信不迷信 自己就正信占卜巫師 人地就神棍 真係智慧低d都比佢導度

韋拿 發表於 20-3-2015 20:17

亞特蘭提斯 發表於 20-3-2015 19:52
人地供個d陰牌就係陰牌 自己供個d陰牌就係正牌 面一套 底一套 搞埋什麼魔法巫術 仲好意思話自己正信不迷信 ...

見佢仲收左2個徒弟,自己匿埋係度整甘露丸仲話每個徒弟一粒,絕對珍藏,唔講以為睇緊哈里波凸,係什麼霍格華滋學巫術

韋拿 發表於 20-3-2015 20:18

c8kin 發表於 20-3-2015 18:23
正宗"美女與野獸"

仲要和合,想像到嗎?

gmg168888 發表於 20-3-2015 20:37

Heabatov 發表於 20-3-2015 14:23
大把人明知不可為而為之
上黎Unite就扮正氣 去第二度(e.g. Facebook)就玩陰仲Post埋D九唔搭八既陰牌釣魚
...

殺一儆百{:1_192:}

Oceanimport 發表於 20-3-2015 20:50

陰道都供得,果然係將"供陰"二字發揮得淋漓盡致{:1_211:}

神龍猜 發表於 20-3-2015 21:36

師姐打咁字/up咁多圖導人向善{:1_226:}

kikiki 發表於 20-3-2015 22:50

韋拿 發表於 20-3-2015 15:30
師兄講得冇錯,陰牌禍害多,唔係個個識!你寧願請啲希臘愛神邱比特法相愛神伽摩抱羅蒂這些非常另類既飾物 ...

嘩~師兄~ 你呢個白面無常仲恐怖過我post果個~都唔知係人係鬼~ 起曬雞皮呀~

DanielYau@FB 發表於 21-3-2015 01:21

好快陰人引我去陰團GA, 師姐快來引導下我, {:1_184:}

gmg168888 發表於 21-3-2015 01:58

kikiki 發表於 20-3-2015 15:25
樹兄... 佢地念力太強... 我愛莫能助... 只希望佢地能夠早日覺悟啦...

師姐!盡力而為!{:1_198:}救一個得一個{:1_195:}問心無愧就ok{:1_195:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 激死我~ 我要發洩呀~