Marron 發表於 28-8-2015 00:44

luiho 發表於 28-8-2015 00:20
睇下幾時整鋪傑撻撻就知味道

開始攪屋企人啦~依家已經傑撻撻!{:1_200:}

tatata999 發表於 28-8-2015 00:50

Marron 發表於 28-8-2015 00:44
開始攪屋企人啦~依家已經傑撻撻!

我諗佢未覺得有問題{:1_220:}

杏壇浪子 發表於 28-8-2015 01:27

我行開便利店都見到。。。不過唔明點解成日講古曼就係鬼仔{:1_192:}那些人又唔了解多些。。成日講鬼仔。。。
另外。。依家蝴蝶牌後面都可以加九尾狐。。。。。已經唔係佛牌了。。。我對蝴蝶牌都開始反感了

PrimaLaw@FB 發表於 28-8-2015 09:08

好運只係前世+今生積德福報,佛陀、四面神、正神、狐仙、邪神、鬼仔,統統都無法過俾你……
由始至終,用緊嘅根本係自己嘅福報,只不過是用得快、用得慢、同埋透支而已。最大問題係佢地誤以為討好狐仙、古曼、鬼仔,就是獲得好運嘅代價,其實所有好運嘅代價,都是羊毛出在羊身上。

小小牛 發表於 28-8-2015 09:43

吳若希都引到禾 e 個鹹濕亞伯流哂口水o架 {:1_183:}

Marron 發表於 28-8-2015 09:48

tatata999 發表於 28-8-2015 00:50
我諗佢未覺得有問題

可能再走去拜下添!{:1_246:}

小小牛 發表於 28-8-2015 09:49

係蜘蛛精大鬥狐狸精嘅時候喇 {:1_277:}

Marron 發表於 28-8-2015 09:58

杏壇浪子 發表於 28-8-2015 01:27
我行開便利店都見到。。。不過唔明點解成日講古曼就係鬼仔那些人又唔了解多些。。成日講鬼仔。。 ...

我從來都諗過要請蝴蝶,覺得“法相”靚ge,但硬係無意思請。{:1_256:}

Marron 發表於 28-8-2015 10:04

PrimaLaw@FB 發表於 28-8-2015 09:08
好運只係前世+今生積德福報,佛陀、四面神、正神、狐仙、邪神、鬼仔,統統都無法過俾你……
由始至終,用緊 ...

福報、孽債 ge 野,可能涉及至前前世都唔定架!
“三世因果說不盡”{:1_224:}

Marron 發表於 28-8-2015 10:06

小小牛 發表於 28-8-2015 09:43
吳若希都引到禾 e 個鹹濕亞伯流哂口水o架

拜狐仙喎佢!{:1_223:}
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 狐仙可轉運?