lung55 發表於 14-3-2012 08:48

支持爆多d

jmsboss 發表於 14-3-2012 10:39

{:6_307:}{:6_307:}{:6_307:}{:6_307:}我请了PILU鬼之后 就有不好的事情发生!!!后来给师傅看 说里面没有鬼!反倒有一股不好的能量!我又请师傅帮我处理掉!!!哎!还是在原来知名阴牌商那里请的呢!

pk3800 發表於 14-3-2012 11:31

see see............

gut807 發表於 14-3-2012 11:54

睇睇先
~~

SAM888888 發表於 14-3-2012 14:03

jmsboss 發表於 14-3-2012 10:39 http://www.unitehk.com/static/image/common/back.gif
我请了PILU鬼之后 就有不好的事情发生!!!后来给师傅看 说里面没有 ...

唔好傷心,加返10両俾你!{:6_296:}重有好耐我在自己日誌已講過,而家d唔知乜Q陰牌,好多都冇靈概{:6_304:}..........,点会有力?{:1_261:}然後当晚在埸中有位師兄講,sam兄唔好系板上講呀,我重賣緊,重有好多存貨呀!{:1_213:}

jmsboss你好彩了!早就發現根本冇靈,遲d至知,真唔知会不会走d唔知乜野入去,仲大件事!恭喜你冇事!:lol{:1_188:}

个賣家而家重賣緊,亦有上Unite !希望佢知道jmsboss呢件事後,唔好再拿d玩具返黎賣!

SAM888888 發表於 14-3-2012 14:11

hook282000 發表於 14-3-2012 08:36 static/image/common/back.gif
大師兄,你道行咁高而且咁正氣,呢啲野洗乜驚呀

hook282000兄,我真糸冇乜道行架,:dizzy:正氣就仲少!:L咪玩我噃!{:1_199:}

heyman00 發表於 14-3-2012 14:14

see see thx~~~

hook282000 發表於 14-3-2012 14:18

SAM888888 發表於 14-3-2012 14:11 static/image/common/back.gif
hook282000兄,我真糸冇乜道行架,正氣就仲少!咪玩我噃!

anyway,行得正,企得正,咩都唔洗驚....{:1_204:}

SAM888888 發表於 14-3-2012 14:23

hook282000 發表於 14-3-2012 14:18 static/image/common/back.gif
anyway,行得正,企得正,咩都唔洗驚....

認同!不過我成日督爆人,有時真系幾乞憎!希望上面班老細照住我喇!:lol

hook282000 發表於 14-3-2012 14:28

SAM888888 發表於 14-3-2012 14:23 static/image/common/back.gif
認同!不過我成日督爆人,有時真系幾乞憎!希望上面班老細照住我喇!
...

其實冇話督唔督爆既, "若要人不知,除非己莫遺"
如果做人正正直直,根本就唔會有野比人督啦~:P
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 陰牌奸商騙人技倆 轉貼俾牌商呃