笑哈哈 發表於 16-4-2012 00:54

亞特蘭提斯 發表於 15-4-2012 08:04 static/image/common/back.gif
作為一個收藏者 可以不求佛理 單向式收藏佛牌,但他們對陰牌唔會有興趣。作為用家,配帶佛牌希望借其助力 ...

又學倒嘢!!{:6_327:}

大自然 發表於 16-4-2012 23:31

剛落飛機回到家中,就看這貼,
大哥就如小弟所強調
正就正,陰就陰,你去拜陰,做幾多善事也無用
再聽多些牌商所言,得益的只有牌商
不多講啦,忠言逆耳,找周公去也

亞特蘭提斯 發表於 17-4-2012 00:38

大自然 發表於 16-4-2012 23:31 static/image/common/back.gif
剛落飛機回到家中,就看這貼,
大哥就如小弟所強調
正就正,陰就陰,你去拜陰,做幾多善事也無用

感激大師兄的認同

justinK 發表於 20-4-2012 11:43

robb 俾人ban咗? 之前見佢都好似正正常常咁 (之前忙到一段時間冇上嚟) {:1_187:}

仲有聽講, 講"仆街"係好傷陰德, 因為"仆街"好似係咒人死{:1_218:}

yuen1979 發表於 29-4-2012 00:32

我係新手都俾robb楝幾次啦!
Ban了他好啦,唔洗日旺夜旺!!

小木蘭 發表於 29-4-2012 01:06

下天有好生之德,不如比d手飾我幫佢全家祈福啦{:1_224:}

補充內容 (29-4-2012 01:06):
係上天

亞特蘭提斯 發表於 29-4-2012 01:16

小木蘭 發表於 29-4-2012 01:06 static/image/common/back.gif
下天有好生之德,不如比d手飾我幫佢全家祈福啦

補充內容 (29-4-2012 01:06):

祈福黨;P

小木蘭 發表於 29-4-2012 01:21

亞特蘭提斯 發表於 29-4-2012 01:16 static/image/common/back.gif
祈福黨

都好過做折福黨{:1_224:}       祈福黨都有正的,c hing送個必打比我,幫unite所有人祈福吧希望免受陰霾所迷惑{:1_224:}

亞特蘭提斯 發表於 29-4-2012 12:38

小木蘭 發表於 29-4-2012 01:21 static/image/common/back.gif
都好過做折福黨       祈福黨都有正的,c hing送個必打比我,幫unite所有人祈福吧希望免受陰霾所 ...

{:1_216:}正心祈福黨{:1_205:}

老婆豬 發表於 29-4-2012 21:51

justinK 發表於 20-4-2012 11:43 static/image/common/back.gif
robb 俾人ban咗? 之前見佢都好似正正常常咁 (之前忙到一段時間冇上嚟)

絕對贊成唔應該亦都無必要講粗口!!{:1_263:}
積口德都好重要!!不可輕視!! {:1_252:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 希利奧斯 被ban 2700字原因 報告