新會員登記
搜索
查看: 60734|回復: 507

[財龜] 權兄好介紹,帶了半個月龍婆了財龜經歷!

火... [複製鏈接]
上個月20號過左去泰國。特登CALL hook282000 權兄出來吃飯飲嘢吹水。權兄真系好好人,陪左我哋兩晚。又陪吃飯又陪夜蒲。

甘開森既時候我同權兄的話題當然離唔開佛牌啦。系權兄的分享下,我請左一塊龍婆了的2537年輪熟濟財龜。大家都睇過權兄的分享,我就唔再廢話了。

我由25號開始帶財龜。真系勁到冇朋友。系我冇主動的情況下,居然好多舊客CALL翻我,最誇張一個系我之前再之前公司的一個舊客戶,我連手機都換左都搵得翻我,
俾左一筆我幾年前小項目的回傭我。跟住就其他小財,外快不斷。
而且期間對住財龜許左個願。我許願如果可以達成,我就放生一隻烏龜還願。個願望都有D難度,許願之後過左兩日,我再同財龜上的善加財講,幫我達成此願,我幫善加財點一年長明燈還願。結果,個願望真系達成左!
由上月25號到而家,我結算下,收入總共大概系6萬人仔,約30萬泰銖左右。真系多謝權兄的好介紹。

其他方面,我覺得財龜都有提助人緣的效果。龍婆了財龜的介紹有寫。我自己亦覺得真系有效。
雖然我一直堅信,男士只要搵到食,又唔小氣,人緣幾時都唔會差。但好多時候存在主動和被動關係。我工作超忙,真系忙到有女都唔得閒約會。所以好少我會主動周圍約人。
但帶財龜這段時間,真系好多意想不到的邀約囖。雖然因為工作忙唔得閒應約,但心情都系超爽的。

2537年輪熟濟正面系善加財。自從上次帶住善加財系高速救了我一命之後。我覺得我同善加財真系幾夾噶!
然後翻來再叫權兄幫手追多一隻銅版和NAWA版,最後,又摞多一隻純銀版。

黃大仙放生烏龜點長明燈
1360214457.jpg 1360480025.jpg 1360961246.jpg 1360288685.jpg 1360199504.jpg 1360027203.jpg 1360637522.jpg

追加的銅版和NAWA版
再追加的純銀版
1360637714.jpg 1360109215.jpg
而家我自己帶的銅版
1360278239.jpg 1360227932.jpg

評分

查看全部評分

回帖獎勵 +10 U幣

支持分享!!! {:7_352:}
See.........
頭像被屏蔽
{:6_327:}{:6_327:}
ccccccccccccc
財龜係好好架{:6_293:}
真系甘神奇
所以話財龜真係勁到不得了
我依家都日日帶住,唔捨得除!!!
cccccccccccccccccccccccccc