新會員登記
搜索
樓主: 棒棒糖

[求教] 求有助於姻緣的佛牌

亞特蘭提斯 發表於 30-5-2012 20:17
我上次睇醫生 我問一入去就問個醫生可唔可以開D對健康好既藥比我

個醫生一句插埋黎 佢話"你都要比我知道你 ...

求複合既佛牌,唔知有沒有
voka 發表於 30-5-2012 21:37
hihi~~ 想搵段新姻緣定..........
還是想旺人緣??

旺姻緣...C兄,有沒有介紹
rambo23 發表於 30-5-2012 21:48
每次D女性朋友問我有咩牌可以旺姻緣,我就頭痕了。。。。作為一個事業型既佛牌愛好狂熱份子,我理解好單向 ...

呢D就系男女之間既區別啦
貓妖 發表於 30-5-2012 23:04
求人緣可以帶蝴蝶,南派也~
要咁專求姻緣~都係求月老好d~

月老最近好似好忙...唔得閒理我
我嘅心得就係人緣法有名的師傅自身牌!
頭像被屏蔽
緣起緣至你擋不到,緣去緣盡你留不下,不要太心急好快你的意中人會找你{:6_342:}
棒棒糖 發表於 1-6-2012 13:29

月老經常會插錯線。信唔過啊
棒棒糖 發表於 1-6-2012 13:29

你拜左月老喇
月老會安排架喇~俾d時間喇~

想旺姻緣, 應先旺人緣, 人緣好, 異性緣好, 才會增加機會喔{:6_312:}

我曾經試過, 係咁求/請有關姻緣既野(我年紀唔輕, 相信晌呢到, 算係年紀大個批"師妹"), 但其實....時辰未到, 做幾多都無真姻緣! 不過~曾努力過的(e.g.佛牌, 刺符, 法事, 求神等等), 真的令我社交生活生色不少, 亦識左好多朋友! 當緣份來臨時, 就會覺得一切來得奇妙, 因為...當日曾求過的, 上天是知道, 只是時間問題而已

我諗你是很年輕的, 先提升人緣, 擴闊社交圈子, 你的桃花便會開得很燦爛
rambo23 發表於 1-6-2012 13:48
月老經常會插錯線。信唔過啊

又唔可以咁講既