新會員登記
搜索
查看: 2296|回復: 21

[幸運星] 龍婆篇甩幸運星

頭像被屏蔽
向一位資深牌友手上請得一粒幾靚既星 , 不知年份 , 不知成份 , 唔知出唔到出卡 , 如果出選擇咩卡好呢?

有日pm 問某大型店 , 屈十龍鬧早期星 , 有埋卡要幾供金左右 , 睇到嚇一跳 , 希望靈靈性性呢粒出到卡啦

有無師兄長帶星星有好口碑回報 , 分享交流一下 , 感謝

聽說配搭天眼效果會更見明顯?

評分

查看全部評分

回復

唔系泼你冷水,哩d星星假货太多太多,多到牌商都唔卖,怕脏了自己葛名声。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
我朋友今日向泰國影過相比我睇 , 街邊真係好多手信星星 , 所以我諗緊出邊張卡

等緊師兄們口碑~~~~~~~~~~~~~
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 12-5-2017 19:41
我朋友今日向泰國影過相比我睇 , 街邊真係好多手信星星 , 所以我諗緊出邊張卡

等緊師兄們口碑~~~~~~~~~~~~ ...

可能系我见识少啦,我没见过星星出卡葛喔,如果可以出,出个g卡啊
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
有CARD 出 , 不過好似一般只出到2530 , g card 好咁我考慮下先
唔該晒師兄~~
回復 贊好 反對

這種肯定可以出到卡,gpra會寫2530年。出到卡並唔代表係師傅製造。因為廟今時今日都一直源源不斷“賣”這種星星。
回復 贊好 反對

這種星星,哪怕今天去廟請回來的,都可以出gpra,有卡就大曬啦,無人可以challenge,已經被玩壞
回復 贊好 反對

另外,“屈十龍鬧早期星,有卡”,有卡頂多係四廟,就2527起到2545左右,而更加早期的山洞廟(三廟)係出唔到卡……無辦法,有人唔認三廟,否認師傅在四廟之前有做星星。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Oh no~~~~咁就即係出唔出都無用!!!
選擇信與不信
回復 贊好 反對

最後,配天眼會更加明顯?要先知道天眼法門係幫佩戴者理順思路,令佩戴者唔容易做出錯誤決定。(前提係佩戴者自己有腦,有用心去思考問題,並唔係坐嚮到咩都無做就有idea,唔好誤會,唔係針對師兄你,只係見到唔少牌商亂講)。而星星呢,係幫助佩戴者走出困境低谷(就好似以前森林蕩失路,要靠觀星辨別方向),所以一般人簡單認為係lucky。二者配合,或許真有互補。
回復 贊好 反對